collage 848542 640
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijk Sound and Silence

Stilte, ruimte en klank als basis voor genezing

 

www.soundandsilence.info

 

Liesbeth gr

 

VAN BEWUSTWORDING NAAR GENEZING
Klachten die tijdens ons leven op ons pad komen zijn een signaal van onze ziel.
We kunnen een reis maken naar de oorzaak ervan en vaak de klachten oplossen. Door het herstellen van het zelfgenezend vermogen, kunnen lichaam, geest en ziel weer op een lijn gebracht worden. Hiervoor kunnen veranderingen in onze levenspatronen nodig zijn. Deze veranderingen kunnen succesvol tot stand komen als er van binnenuit andere keuzes gemaakt worden. Zelfgenezing betekent dat niet een ander je geneest, maar dat je zelf opnieuw verbonden bent met je eigen bron,waardoor genezing van binnenuit optreedt. Vandaar dat de methodes die in de praktijk toegepast worden gericht zijn op het herstellen en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen.

Cursussen
Ik geef diverse cursussen die gericht zijn op zelfgenezing, namelijk Reiki, chakra-cursussen en ik verzorg de psychologie lessen van de harptherapie opleiding.

In de Reiki cursussen leer je via handoplegging contact te maken met de bron van genezing. Je krijgt hierbij allerlei handvaten waar je praktisch mee kunt werken voor jezelf of anderen.  Reiki kan door iedereen geleerd worden: iedereen heeft de beschikking over een eigen bron. Meer informatie lees je hier.

Tijdens de chakra-cursus staat zelfontdekking (Mens Ken Uzelve)  voorop. Je maakt een reis door je eigen binnenwereld en leert jezelf op een heel specifieke manier kennen. Er kunnen blokkades aan het licht komen, inzichten tot stand komen en het delen met de groep geeft een enorme verrijking voor jezelf en de anderen. Je leven krijgt meer diepgang en je verbinding met je medemens krijgt een andere dimensie. Meer informatie hierover vindt je hier.

In de harpcursussen wordt ingegaan op hoe je je vanuit je hart kunt verbinden met de harp en hoe je kunt improviseren en afstemmen. Je hoeft hiervoor geen noten te kunnen lezen of eerder een muziekinstrument gespeeld te hebben. Deze lessen geef ik samen met Margaret Forrest. Meer informatie hierover lees je hier.
Voor het International Harp Therapy Program (IHTP) van Christina Tourin, verzorg ik een deel van de lessen van Module 1. Meer informatie hierover lees je hier.
Voor harptherapie klik hier.

In de praktijk werk ik met:

* cranio-sacraal therapie
* muziekwaterbedtherapie
* harptherapie
* neurofeedbacktraining
* kinesiologie
* reiki
* ondersteuning door Bachbloesems, kristal- en orthomoleculaire therapie.
In de praktijk kun je terecht voor:

* Bewustwording
* Lichaamsklachten van allerlei aard,
* Psychische en spirituele begeleiding,
* Stress- en burnout-klachten,
* Voedingsadviezen en orthomoleculaire ondersteuning,

 

Privacy verklaring: hier leest u hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens binnen onze praktijk.

 


Voor informatie en/of afspraak kunt U contact opnemen met:
Liesbeth Schroen
De Vlindertuin, Centrum voor Helende Kunsten
St.Antoniusstraat 45,
6093 GB Heythuysen
Tel: 0475-495007

Email naar Liesbeth


Lid van VBAG: 2.040301A                   Zorgverlenersnummer: 030600 Praktijk AGB code 9009529.
Lid van NCSV: RNCSV-255-0161     


www.vbag.nl
www.nvnf.nl
www.ncsv.nl