Linda Geraeds

Linda 1 1

Mijn naam is Linda Geraeds (1969)


Binnen de Vlindertuin verzorg ik zweethutten voor vrouwen in combinatie met ademwerk.
Ik omarm het leven en zie het voornamelijk als een bijzondere reis. Mijn belangrijkste levensfilosofie is dat de grootste leerschool in je leven de lessen zijn die je onderweg op je levenspad ontmoet. Deze lessen durven zien als uitdaging en mogelijkheid om te groeien brengt innerlijke wijsheid en rijkdom.


Van opleiding ben ik Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heb ik me verder verdiept in o.a. lichaamswerk, voice en body dialoque, Chinese gezondheidsfilosofie, massage therapie, ademwerk, sjamanisme, en trauma releasewerk. Verder ben ik gecertificeerd docent weerbaarheid en Rots & Water master instructor.


Ik vind het mooi om diepe processen bij mensen en in het bijzonder vrouwen te mogen begeleiden. Ik ben ervan overtuigd dat je zo diep kunt gaan met de ander als de dieptes waarin je jezelf ontmoet hebt. De zoektocht naar mijn eigen bezieling in dit leven bracht me naar de donkerte en het licht in mezelf. Vanuit deze ervaring groeide mijn passie in het werken met het lichaam als bron van wijsheid, de tempel van de ziel. Vanuit respect en zachtheid luisteren naar je lijf en jezelf in alle facetten erkennen brengt je naar je authentieke zelf.
Sinds 2023 heb ik de reguliere hulpverlening, waar ik naast mijn eigen praktijk deeltijds werkte, losgelaten. Deze wereld past niet meer in hoe ik naar mensen kijk en de manier waarop ik wil werken, in de vertraging en de verbinding met je eigen natuur.
Ik ben nu volledig werkzaam vanuit mijn eigen praktijk Authentic Bodywork, wat staat voor de weg naar je gevoel, uit het hoofd naar het lijf, naar het hart. De weg naar jouw authentieke zelf.

Linda Geraeds
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.authenticbodywork.nl
06-54677045