Visie       

Door goed te zorgen voor lichaam,  ziel en geest kunnen we onze gezondheid en welzijn optimaliseren.  Door juiste voeding,  beweging,  ontspanning en zingeving kunnen we een positieve bijdrage leveren aan ons welbevinden. 

Klachten van lichaam en geest kunnen ons uitnodigen om zelfwerkzaam te worden,  voor zover dat mogelijk is, om aan onze balans te werken. 

Door de mens als een geheel te bekijken,  kunnen klachten beter begrepen worden,  om zodoende te onderzoeken en te begeleiden naar een betere energiehuishouding. 

De diverse therapie├źn,  cursussen en wekelijkse groepen helpen de bezoekers van de Vlindertuin om weer in balans te komen of te blijven. 

We gaan op zoek naar de juiste ontwikkeling die gevolgd kan worden volgens de principes uit de natuur. 

 

Spiraal GS

De Spiraal en de Gulden Snede als basis principes uit de natuur

 

Missie

In deze tijden van toenemende druk en eisen in de maatschappij bieden we de bewust kiezende mens de kans om zover mogelijk verantwoordelijkheid te nemen voor zijn/haar welzijn en gezondheid. 

Hoe beter de eigen ontwikkeling gevolgd wordt, hoe beter je in je vel zit, hoe beter je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan diezelfde maatschappij.  

Een betere wereld begint tenslotte bij jezelf! 

Eigentijdse therapie vormen en inspirerende mensen bieden hun kwaliteiten en activiteiten aan in de Vlindertuin met liefde en plezier om zo hun bijdrage te leveren.