ROUTEBESCHRIJVING NAAR DE VLINDERTUIN:


De Vlindertuin
St. Antoniusstraat 45,
6093 GB Heythuysen

!!! LET OP: TOMTOM systemen wijzen je de andere kant op naar de St. Antoniusstraat.
Nummer 43, het woonhuis langs De Vlindertuin wordt wel herkend.
De Vlindertuin ligt dus niet richting het dorp maar naar de andere kant, richting Laak/Roggel.Vanuit het Oosten:

Via Roermond: de provinciale weg (N280) richting Weert. Afslag Haelen/Ittervoort/Maaseik (N273). Aan het einde van de afslag rechtsaf . Bij de stoplichten linksaf (N279). Weg blijven volgen en Heythuysen links laten liggen. Doorrijden richting Roggel. Ongeveer 1 km na Heythuysen linksaf richting Heythuysen, Leveroy, Nederweert. Bij het eerste kruispunt rechtsaf richting Laak. Na het witte landhuis op de hoek, meteen aan de linkerkant, ligt De Vlindertuin.

 


 

 

Vanuit het Zuiden:

Via de A2 de afslag Kelpen. Aan het einde van de afslag rechtsaf (N280). Blijf deze weg volgen tot de rotonde in Baexem. Hier linksaf richting Heythuysen. Deze weg blijven volgen. In Heythuysen aangekomen de 5e straat linksaf (Biesstraat). Kerk passeren. Rechtdoor (St. Antoniusstraat) de weg volgen tot voorbij de molen. Het kruispunt oversteken richting Laak en na het witte landhuis op de hoek, meteen aan de linkerkant, ligt De Vlindertuin.

 


 

 

Vanuit het Westen:

Vanuit de richting Eindhoven: volg de A2 tot de afslag Nederweert. Aan het einde van de afslag linksaf. Nederweert links laten liggen en doorrijden tot aan de rotonde. Hier afslaan naar rechts richting Leveroy. Deze weg ongeveer 10 km blijven volgen, door Leveroy heen naar Heythuysen. Bij de 2 rotondes rechtdoor rijden en op het volgende kruispunt linksaf richting Laak. Meteen achter het witte landhuis op de hoek ligt links De Vlindertuin.

 


 


Vanuit het Noorden:

Vanuit de richting Venlo: volg de Napoleonsweg (N271)tot de afslag Heythuysen (rechtsaf). Deze weg volgen voorbij het dorp tot de afslag Heythuysen, Leveroy, Nederweert. Bij het eerste kruispunt rechtsaf richting Laak. Meteen na het witte landhuis op de hoek ligt links De Vlindertuin.

Vanuit Meyel: volg de provinciale weg (N266) door Roggel heen richting Heythuysen. Ongeveer 1 km na Roggel rechtsaf richting Heythuysen, Leveroy, Nederweert. Bij het eerste kruispunt rechtsaf richting Laak. Meteen na het witte landhuis op de hoek ligt links De Vlindertuin.

 


 

 

OPENBAAR VERVOER:

Met de trein naar Roermond:
Busverbinding vanuit Roermond: lijn 75 richting Deurne of Meyel.
Je stapt uit bij Basisschool De Neeracker tegenover de molen. Loop naar het grote kruispunt met de Noorderbaan/Randweg en steek over. Meteen achter het witte landhuis op de hoek ligt links De Vlindertuin.