collage 848542 640
 
 
                                                              Praktijk Sound and Silence

                                                                 Stilte, ruimte en klank als basis voor heling

 

 

 Cranio 1

 In mijn praktijk werk ik volgens de leidraad infectiebestrijding Covid19 vanuit het CAM veld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit een zachte, subtiele aanraking wordt middels de cranio-sacraal therapie het lichaam uitgenodigd om van binnenuit meer ruimte in te nemen. Het is het lichaam respectvol aanraken om zo de innerlijke wijsheid, die iedereen in zich draagt, om zichzelf te helen wakker te maken.
Aangezien dit deel van onszelf vaak lang onbewust heeft gesluimerd onder de dagelijkse bezigheden, is het lichaam spanningen gaan vastzetten. Kleine en grote moeilijkheden gedurende ons leven resulteren in zogenaamde "bevroren energie" in ons lichaams-systeem.
Op een eenvoudige wijze kan door warme, liefdevolle aanraking deze energie weer gaan stromen.
Gevolg hiervan is dat de klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Er komt een diepe ontspanning. Daarnaast heeft het opnieuw stromen van de energie ook een positief effect op het psychisch welbevinden. De klant wordt bewust van delen van zichzelf, die nu gevoeld kunnen worden en mogelijk hun stem laten horen. Het oude patroon kan losgelaten worden en er is ruimte voor nieuwe keuzes. Dit alles gaat als een natuurlijk proces, zonder druk of inspanning.
Cranio-sacraal therapie is een ontmoeting met jezelf en je eigen innerlijke kracht. Lichaam en geest komen tot een dieper bewustzijn, eenheid en rust en er wordt meer welzijn ervaren.

Voor meer informatie over cranio-sacraal therapie kunt u kijken op mijn andere website www.soundandsilence.info .

Opleiding:  PCSA

www.cranio-nederland.nl

Filmpje met ervaringsverhalen

Tarief: 70,00 euro per uur ; er wordt per kwartier gefactureerd. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten (gedeeltelijk) onder de alternatieve zorg. Vraag dit voor de zekerheid na bij uw eigen verzekering. Alleen consulten cranio sacraal therapie en neurofeedback training komen voor vergoeding in aanmerking.

Heeft u een klacht over mijn praktijk? Dan hoop ik dat u eerst met mij hierover spreekt. Dan bespreken we het samen . Komen we er dan niet uit, dan kunt u zich melden bij www.quasir.nl . Daar is mijn praktijk aangesloten voor klacht - en tuchtrecht. 

Privacy verklaring: hier leest u hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens binnen onze praktijk. 

Video van een client over cranio

 

Voor informatie en/of afspraak kunt U contact opnemen met: 
Liesbeth Schroen 
De Vlindertuin, Centrum voor Helende Kunsten
Stationsstraat 20,
6093 BK Heythuysen
Tel:06-18257160

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk.
De dichtstbijzinde bushalte is 500 meter van de Vlindertuin vandaan bij de Tienderweg/St. Janlaan. Via www.ov9292.nl kunt u uw reis plannen.

Email naar Liesbeth

 

RBCZ logo voor lichte achtergrond transparant          VBAG logo final transparant KLEIN

 

Klachtenregeling:
Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken.  
Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.
Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/.