OPTIMALE GRONDING THUIS EN OP HET WERK

Om dieper contact te maken met onze gronding is er een eenvoudig systeem ontwikkeld wat ons in onze huidige levensstijl ondersteunt met een gezonde oplading van Aarde energie.
Sinds ik kennis heb gemaakt  met aardingsmatten en -lakens heb ik de indrukwekkende uitwerking van aarden mogen ervaren bij mezelf, familieleden en klanten in mijn praktijk.
Door de westerse levensstijl hebben we allemaal een groot tekort aan neuronen in ons lichaam. Het feit dat we kunststofzolen dragen onder onze schoenen en veel vloeroppervlakken in woning en bedrijf niet geleiden, zorgt er voor dat de levengevende neuronen van de Aarde niet meer in ons systeem binnenkomen. Dit ervaren we alleen nog maar als we op blote voeten buiten lopen op zand, gras of zwemmen in zee (zout water heeft ook veel neuronen).

Het gevolg is dat we electrostatisch geladen worden met vrije radicalen, die normaal gesproken beschadigd weefsel opruimen en aanvallers van buitenaf onschadelijk maken. De neuronen uit de Aarde zijn als het ware de rem, die ervoor zorgt dat als het werk klaar is, de vrije radicalen kunnen stoppen met hun werk. Deze rem is dus bij de westerse mens weg, met als gevolg: stressklachten (autonoom zenuwstelsel raakt overbelast), hormoonhuishouding raakt verstoort, net als de slaaphuishouding. Bovendien zorgt een uit de hand gelopen aantal vrije radicalen voor allerlei ontstekingsziekten. Denk hierbij aan reumatische klachten, arthritis, auto immuunziekten zoals MS, allergieen en zo meer.

De aardingsproducten hebben een positieve invloed op:

- slaapproblemen van elke soort

- hoge bloeddruk

- alle ontstekingsziekten

- bloedverdunning

- hart- en vaatziekten

- diabetes

- vruchtbaarheidsproblemen

- menstruatie- en overgangsklachten

- hormonale problemen van allerlei aard

- herstel van het immuunsysteem

- herstel na operatie of ziekte

- minder/geen doorligproblemen (decubitus)

- therapeutisch toevoegen tijdens andere natuurgeneeskundige behandelingen verdiept de behandeling.

 

De aardingsprodukten zijn de meest natuurlijke genezing die we ons maar kunnen voorstellen en ze zijn absoluut veilig.
Mensen met diabetes, schildklierproblemen en bloedverdunners moeten wel extra controle houden via de arts ivm veranderingen in het bloedbeeld.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.earthingnederland.nl 

Wanneer u deze producten zou willen aanschaffen is het mogelijk om die rechtstreeks via mij aan te schaffen. Indien u het zelf ophaalt spaart u de 7 euro verzendkosten.

 

 

moeder aarde