collage 848542 640

 

 

 

 
Praktijk Sound and Silence

    Stilte, ruimte en klank als basis voor heling

 

Rouw en stervensbegeleiding

De laatste levensfase kan een waardevolle, zinvolle periode in ons leven zijn. Door samen een levensreis te maken kan er heling plaatsvinden voor degene die afscheid gaat nemen en zijn/haar naasten. Hierdoor is het mogelijk om elkaar in liefde los te laten en in vrede ieders weegs te gaan. Ook na het sterven is er ruimte voor nazorg voor de overledene en de nabestaanden. Een goede verwerking van het verlies van een dierbare geeft meer diepte en kwaliteit in het verdere leven.  
Mijn begeleiding gedurende dit proces kan bestaan uit:


Cranio-sacraal behandelingen
Harptherapie
Gesprekken
Creatieve expressie
Bloesem- en aroma therapie
Voedingsadvies


Deze vorm van begeleiding is mogelijk op elk moment  in het leven.

Ieder mens maakt in het leven afscheidssituaties mee. Veranderingen in het leven hebben soms een grote impact. Wanneer een verlies goed verwerkt wordt is er meer ruimte om te groeien naar de nieuwe situatie toe. Het gevolg van deze reis maken- over het lijden gaan-  is dat je kwaliteit van leven vooruit gaat. Oude patronen kunnen “sterven” en nieuwe mogelijkheden worden “geboren”. Je groeit als mens in liefde en verbondenheid met jezelf en anderen. 

Ambulant: via de Thuiszorgorganisatie Slaapzuster verleen ik ook terminale thuiszorg.

Ervaring

Tijdens de afronding van mijn cranio-sacraal opleiding heb ik me toegelegd op dit levensgebied. Ik heb er mijn eind scriptie van gemaakt. Sinds die tijd heb ik op diverse manieren ervaring opgedaan met stervenden en hun naasten. Dit mooie werk is een inspiratie voor mij geweest. Ik blijf dit werk dan ook graag met veel liefde doen.
Het is mogelijk om op locatie te werken, bijvoorbeeld bij u thuis, in het ziekenhuis, verpleeghuis of hospice.  Individuele of groepsbegeleiding behoren beiden tot de mogelijkheden.

Voor informatie en/of afspraak kunt U contact opnemen met:

Liesbeth Schroen
Centrum voor Helende Kunsten De Vlindertuin,
Stationsstraat 20, 6093 BK Heythuysen,
T : 06-18257160
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     
W : www.de-vlindertuin.nl    www.cranio-sacraal-leudal.nl www.soundandsilence.info

Lid van beroepsverenigingen  VBAG, Cranio Nederland, RBCZ


Tarief: €70,00 per uur

Vergoedingen vallen onder aanvullende pakketten bij uw ziektekostenverzekeraar. Vraag dit na bij uw verzekering.

 

RBCZ logo voor lichte achtergrond transparant          VBAG logo final transparant KLEIN

 

Klachtenregeling:
Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken.  
Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.
Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/.