logoHenk     

Magpeya Tipi in Lacotha taal, of te wel heilige ruimte genoemd

ruimte – plaats – plek - verbinding – verwantschap – heling

Familie Opstellingen / Systemische Werken in De Vlindertuin in Heythuysen en in Sittard
 
Familie. We zijn als de takken aan een boom. We groeien elk in een andere richting. De wortels zijn niet zichtbaar en hoe dan ook aanwezig en een wezenlijk deel van de boom.  
Bij deze een aankondiging betreffende De Vlindertuin van bijeenkomsten met Familie Opstellingen, ook aangeduid als Systemisch Werken. Misschien bekend en misschien zelfs aan een dergelijke bijeenkomst deelgenomen  of van deze of gene vernomen of over uitgewisseld. Misschien wekt het belangstelling om eens kennis te maken. Daar ik – Henk  Waltman in De Vlindertuin activiteiten als zweethut ceremonies begeleid is het voor mij een ideale, veilige en vertrouwde plek om aldaar bijeenkomsten met Familie Opstellingen te introduceren en op te starten. Vandaar dus deze aanzet.

Op donderdag 11 november,  aanvang 19.00 uur tot 22.30 uur uur is het mogelijk om deel te nemen aan Familie Opstellingen / Systemische in een voormalig schoolgebouw, Pattonstraat  2, Sittard – Limbrichterveld
Op donderdag 4 november en 9 december van 19 tot 22.30 uur is het mogelijk om deel te nemen aan Familie Opstellingen / Systemische Werken in De Vlindertuin Sint Anthoniusstraat 43 te Heythuysen.

Kruin                

 
Verbinden /  verbindende krachten
De ruimte die wordt gebruikt biedt genoeg ruimte om familie opstellingen met gepaste afstand aldaar te organiseren. Daarnaast wordt nauw gelet op ventilatie, luchtvochtigheid en wordt witte salie (eigen gekweekte) gebruikt ter reiniging van de lucht.  
De vergoeding bedraagt € 50.00 p. p. bij inbreng van thema en vraag, en daarmee een opstelling en € 20.00 voor representanten.
Voor aanmelding, vragen of informatie kun je terecht op de website Magpeya of contact met mij opnemen via telefoon 06 55774908 of e mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Met enen hartelijke groet en wie weet tot ziens         Henk Waltman

Gezien de huidige omstandigheden naar aanleiding van covid 19 is, worden die dagen  een aantal bekende accenten, regels gehanteerd. De ruimte die wordt gebruikt biedt genoeg ruimte om familie opstellingen met gepaste afstand aldaar te organiseren. Daarnaast wordt nauw gelet op ventilatie, luchtvochtigheid en wordt witte salie (eigen gekweekte) gebruikt ter reiniging van de lucht.  

 

 

Verbinding    Verbinding