logoHenk     

Magpeya Tipi in Lacotha taal, of te wel heilige ruimte genoemd

ruimte – plaats – plek - verbinding – verwantschap – heling

Familie Opstellingen / Systemische Werken in De Vlindertuin in Heythuysen en in Sittard
 

Kruin                

 
Familie. We zijn als de takken aan een boom. We groeien elk in een andere richting. De wortels zijn niet zichtbaar en hoe dan ook aanwezig en een wezenlijk deel van de boom.

Misschien ben je ermee bekend en misschien zelfs aan een dergelijke bijeenkomst deelgenomen  of van deze of gene vernomen of over uitgewisseld. Misschien wekt het belangstelling om eens kennis te maken / deel te nemen, welkom  Wat en hoe het ook zij,  jij  en  eveneens geldt dat voor mij,  is elk opgegroeid in een gezin, binnen een familie .
 
DeVlindertuin , Sint Anthoniusstraat 45  te Heythuysen: zaterdag 14 oktober en zondag 10 december van 10.00 tot 17.00 uur  
Sittard,   Overhovenerstraat 123,   zaterdag 4 november en 9 december van 10 uur tot 17.00 uur

De vergoeding bedraagt € 50.00 p. p. bij inbreng van thema en vraag, en  aansluitend een opstelling en € 20.00 voor representanten
   
   
Voor aanmelding, vragen of informatie kun je terecht op de website Magpeya of contact met mij opnemen via telefoon 06 55774908 of e mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Met enen hartelijke groet en wie weet tot ziens         Henk Waltman

.  

 

 

Verbinding    Verbinding