INTRODUCTIE WEEKEND HARP THERAPIE

Deze extra module van de IHTP is bedoeld om studenten te laten kennis maken met de werkwijze van de IHTP en evetueel als opstap in te zetten om aan de opleiding te gaan beginnen.
Ook om de techniek van het harpspelen eerst goed te leren kennen en oefenen is dit een goede gelegenheid om ervaring op te doen.
Iedereeen die belangstelling heeft is uitgenodigd, ook als je de opleiding niet wil starten, maar graag wil ontdekken of (intuitief) harpspelen iets voor jou is.

De ervaring heeft geleerd, dat het nuttig is, om beginners en intermediates op de harp, een specifieke praktische handleiding aan te bieden, hoe en wat te oefenen om de harp-spel vaardigheden in de context van harptherapie optimaal te ontwikkelen. Welke oefeningen en hoe men die best kan gebruiken, om vlot, ontspannen, enz…te improviseren en stukjes aan te leren. Het zich het spelen zo eigen te maken ,dat men in staat is, tijdens het spelen techniek los te laten en de nodige aandacht te kunnen geven aan “what is willing to meet me”, en wat gebeurt bij de ontvanger, zonder geblokkeerd te raken in het harpspel….

Hiervoor wordt jaarlijks een weekend georganiseerd in september. Het is een kennsimaking om de benadering van de IHTP te leren kennen.

Kosten: 195 euro

Eten: wanneer gewenst is er de mogelijkheid om vegetarisch te lunchen en te dineren voor 35 euro per dag. 

Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Docenten: Lies Joosten en Margaret Forrest        
                

 

 Meer informatie over de IHTP is te lezen op www.harptherapycampus.eu of over werken met de harp in de zorg op www.helendeharp.nl .

Margaret

Jan