ruimte – plek – nabijheid – verbinding – verwantschap - heling
 
Magpeya, een eerste aankondiging van een activiteit voor 2022, een vuurloop ceremonie op zaterdag 29 januari 2022, De Vlindertuin te Heythuysen


Vuurloop ceremonie


Een aankondiging van een vuurloop ceremonie aan het begin van het jaar 2022. Kijkend naar de omstandigheden van inmiddels zo ‘n twee jaar sinds maart 2020 en het komende jaar 2022, bracht mij tot de opzet van deze vuurloop ceremonie. Beide perioden die van 2020 en 2021 en het komende jaar 2022 blijken een uitdaging, een uitnodiging te zijn hoe daarmee om te gaan, een plek te geven en innemen, betekenis en richting te geven. Met name hoe ben jij en ik zelf omgegaan met sterk veranderende omstandigheden en betrekkingen in deze periode en die er nu zijn. Wat zijn je opgedane ervaringen, wat is je plek te midden van dit alles, hoe en op welke wijze ben en ga jij ermee om en beweeg je hierin. Dit geldt dus eveneens voor mij. De omstandigheden sinds maart 2020 tot nu toe kwamen van elders naar jou en mij. Er was bij wijze van spreken niet aan te ontkomen.                                                                                                                                                                         

De vuurloop op 29 januari 2022 biedt een mogelijkheid om dit keer aanwezig te zijn, met besef ervan, bewust te zijn en op te pakken wat dat ook voor jou of voor mij is. Wat voel je, welk besluit neem jij tot je en mee wanneer je voor dat pad met hete houtskolen staat en doet gaan. Wie weet is dit een ingang en aangaan van wat zoal op je pad komt in 2022.   


 
“ Het enige wat een vuurloop van jou, van mij  vraagt, is oprechte aanwezigheid.”


Wat betreft de vuurloop of  je nu wel of niet over de hete houtskolen stapt, vraagt van aanvang aan je aanwezig zijn, oprecht aanwezig zijn.  Het vraagt een plek innemen, voelen wat er bij je leeft, een staan voor wat dit ook zij, het maken van een keuze, het nemen van een besluit en aldus een beweging maken, een richting nemen wel of niet over een pad met gloeiende rode houtskolen te stappen. Er zal zich een moment suprême zijn, een hier en nu  zijn.       
                                                                                                           
Misschien is dit iets van je gading, een uitdaging, wekt het je belangstelling of  wordt er iets anderszins opgewekt?

Praktische gegevens:

Locatie:  De Vlindertuin, St. Antoniusstraat 45, Heythuysen
Aanvang vuurloop ceremonies: zaterdag 14.00 uur tot 22.00 uur
Vergoeding: incl. maaltijd en verblijfskosten €  90.00
De huidige maatregelen worden in acht genomen.

Wens je nadere informatie of wil je je aanmelden hierbij de contact mogelijkheden:
Telnr:  06 55 77 4908
E mail adres:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie weet tot zaterdag 29 januari 2022
met enen hartelijke groet
Henk Waltman