13 JULI 2019 MUZIKAAL WELKOM

Op deze avond zal het publiek verrast worden met een inspirerend avond programma.
Deze avond vindt plaats tijdens de 11 jaarlijkse lesdagen van de internationale harptherapie opleiding IHTP van Christina Tourin. Tijdens het muzikale welkom is iedereen welkom om kennis te maken met de wonderlijke klanken van de harp.

* Jan Jonker, alias Harpjan, zal het publiek verrassen met een act, waarbij de harp centraal staat. We weten nog niet hoe het eruit gaat zien, maar Jan kennende zal het weer een ludiek tintje hebben.

* De rest van het programma volgt later.

 

Iedereen is van harte welkom!                                        

 

 

 

 

WELKOM : vanaf 18.30 uur

AANVANG : 19.00 uur

TOEGANG : 10,00 euro  

RESERVEREN GEWENST : 06-18257160 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Harpcirkel

 

 

Dit muzikale welkom is een onderdeel van de harp 10 daagse van de opleiding tot harp therapeut IHTP van Christina Tourin.

20-29 JULI HARPWEEK 
Tijdens deze 10 daagse is het mogelijk deel te nemen aan een introductie workshop, een korte beginnerscursus of de beroepsopleiding voor harptherapie van de IHTP.
Meer informatie lees je 
hier en hier.

 

 

AnneMargriet Veldhorst is sinds 2003 professioneel ‘verhalenvertelster’ onder de naam ‘AnneMargriet vertelt’.

Verhalen zijn krachtbronnen voor haar: ‘De verhalen die op mijn pad komen werken  vaak als metaforen voor mij en mijn publiek waardoor ik situaties in mijn eigen leven beter begrijp en in een ander perspectief kan zien en mijn publiek hier ook op kan projecteren.’ 

 

Ze vertelt o.a. mythes, sprookjes en legenden uit verschillende culturen, oude- en nieuwe verhalen,  verhalen uit de Tao-traditie, (auto-)biografische verhalen en nog veel meer. 

Op haar website www.annemargrietvertelt.nl kun je meer over haar lezen en over haar vertelactiviteiten.

Samen met de harpiste Margaret Forrest laat AnneMargriet verhalen uit de Taoïstische traditie horen. ‘Go with the flow…’, ‘…de weg komt achter je aan, want ieder mens gaat zijn eigen weg die je niet voor je kunt zien omdat hij al lopende gebaand wordt…’, zijn een paar uitspraken die bij de Tao-verhalen passen. 

AnneMargriet en Margaret maken al vanaf 2012 samen voorstellingen. Uit het gastenboek:

‘…Je verhalen zweven als muziek naar buiten en nemen je publiek mee naar prachtige verre oorden.  De harpiste Margaret Forrest lardeerde je verhalen als een toverfee met de prachtige, heldere klanken van haar harp…’  12-12-2012.