13 JULI 2019 MUZIKAAL WELKOM : DIT ZAL DIT JAAR PLAATSVINDEN IN CULTUREEL CENTRUM DE BOMBARDON OM 20.00 UUR. ZAAL OPEN VANAF 19.30 UUR.


Op zaterdag 13 juli zal er een bijzonder concert plaatsvinden met internationale musici.  In Cultureel Centrum De Bombardon zal vanaf 20.00 uur een concert gegeven worden door Christina Tourin uit de Verenigde Staten en Andrea Salvatore uit Italië. De Nederlandse Jan Jonker – HarpJan genoemd- zal de avond op een ludieke manier inleiden.

Christina Tourin, harpiste  van jongsaf aan, maakt harp muziek vanuit het hart. Haar muziek is een combinatie van klassiek, jazz, Keltisch en eigen composities. Ze heeft in de loop der jaren concerten gegeven over de hele wereld, zowel in concertzalen, met symphonie orkesten, op festivals, televisie programma’s , en gewerkt in ziekenhuizen en hospices.  Ze is muziek therapeut en oprichter van de Scottisch Harp Society America en het International Harp Therapy Program. Voor dit laatste bezoekt ze sinds 5 jaar iedere zomer Heythuysen, om in De Vlindertuin, samen met een team docenten les te geven aan deze vakopleiding tot therapeutisch harpspeler.
De Italiaanse Andrea Salvatore zingt al van kinds af aan. Na een studie internationale politieke wetenschappen koos hij zijn weg in de studie tot opera zanger. In het folk en wereldmuziek genre kon hij zich artistiek echter beter uitdrukken. Uiteindelijk heeft hij diverse studies gedaan naar de helende werking van de stem, vanuit diverse oorspronkelijke tradities en inspireert hij heden ten dage veel mensen om de genezende kracht van de stem en het zingen te leren kennen. In Europa en de Verenigde Staten treedt hij op in concerten en geeft hij experimentele workshops. Op 13 juli komt hij naar Heythuysen om samen met Christina Tourin een concert te geven. Al diverse malen hebben zij samen opgetreden, een echte aanrader om mee te maken.
U bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere avond!

13 juli Zaal open vanaf 19.30 uur   Aanvang 20.00 uur
Entree 10,00 euro Cultureel Centrum De Bombardon

St. Antoniusstraat Heythuysen

Christina Andrea                                 

 

 

 

 

WELKOM : vanaf 19.30 uur
ADRES: St. Antoniusstraat  2

AANVANG : 20.00 uur

TOEGANG : 10,00 euro  

RESERVEREN GEWENST : 06-18257160 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Harpcirkel

 

 

Dit muzikale welkom is een onderdeel van de harp 11 daagse van de opleiding tot harp therapeut IHTP van Christina Tourin.