Dans je hart        

Dans je hart - in de Vlindertuin - wekelijkse doorgaande groep

Plato en Pytagoras wisten het al: muziek is de bron van de ziel. Kinderen weten het ook. Zodra ze muziek horen begint het lijfje als vanzelf te bewegen. De muziek zoekt een vorm om zich in uit te drukken, heeft dus jouw dans, jouw lijf, nodig om door je heen te kunnen gaan. 

 

Jouw dans is de toegangspoort; ze brengt je in contact met de diepere lagen in jezelf, jouw goddelijke essentie, de bron waar we allemaal mee verbonden zijn èn tegelijk is de dans de vorm waarin we deze essentie tot uitdrukking kunnen brengen. 

 

Wil jij jezelf nog meer bevrijden: meer plezier , vreugde en verbinding in je leven?

 

In de Vlindertuin geef ik elke donderdagavond: Dans je hart.

Vanuit mijn rijke verleden in de dans, Biodanza, 5 ritmes, ecstatic dance, tantric dance, contact improvisatie, ballet, stijldansen en meer aanverwante vormen en workshops is er een vorm ontstaan die voor mij past binnen het kader van waaruit ik werk(zie hierboven).

 We dansen op inspirerende muziek die ons verleidt om diep in ons lichaam thuis te komen. Én om expressie te geven aan onze innerlijke beweging van het moment. Dit kan zomaar leiden tot een groot gevoel van levensvreugde, passie, verbondenheid met het leven en de liefde. Een gevoel van ‘thuis’ zijn in onszelf, van waaruit we ons door het leven van alledag kunnen leren bewegen, dansen.  

 

Dans je Hart zorgt voor:

· Jezelf speelser en vrijer ervaren in contact & intimiteit in je leven;

· Meer en diepere verbinding met jezelf , het leven en de ander, je hart dus.

· Meer vreugde in je leven, plezier en vitaliteit

· Meer  vrijheid om jezelf meer te laten zien, je grenzen te voelen en daarin voor jezelf te zorgen.

 

Voor wie is Dans Je Hart?

Dans je Hart is voor iedereen die vrijuit wil (leren) dansen /leven met of zonder ervaring. Al spelend en dansend gaan we op avontuur naar diepere lagen in jezelf. Het is fijn als je open en nieuwsgierig bent naar jezelf en de ander.

 

Opzet van de avond

Elke avond kent een eigen thema, dat ik kort toelicht. Daarna zal ik je al dansend meenemen op avontuur. Door je steeds bij de dans uit te nodigen. Deze uitnodiging helpt je om vrijer te worden.

 

Praktisch

We dansen op blote voeten. Makkelijke, losse kleren waarin in goed kunt bewegen is het fijnst. Je kunt je een dekentje meenemen en een flesje water.

 

De avond wordt geleid door Christel Linssen. Voor vragen kun je contact opnemen.

 

Tijd: Inloop vanaf 19:15 , start 19:30  tot 21 uur , daarna is er een kopje thee voor wie wilt.

Kosten: 15 euro per keer, of een strippenkaart van 5 x voor 60 euro

Info: www.alegria.school

Opgave, aanmelden en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor de nieuwe mensen: Je bent altijd welkom om in te stromen en mee te dansen/ spelen.

Voor de minder frequente dansers: Je kunt altijd mee komen doen, maar door regelmatig te komen, kom je dieper met jezelf en de ander in contact.

Voor de frequente dansers: Neem al je vrienden en vriendinnen mee! Zo versterk je de vriendschap.

 

Ik kan mijn liefde en inspiratie voor de dans niet beter uitdrukken dan haar door te geven en te delen met jou. En daarom nodig ik jou van harte uit om met mee te dansen. Op avontuur te gaan naar die diepere lagen in jezelf en daar in de dans expressie aan te geven. Dans je mee?

 

 

logo Allegria