SYS33

Trio 1

SYS33: Sandra, Yvonne en Suzanne vriendinnen, spiegels, zielsverwanten

Ons verhaal begon al toen we jong waren en vriendinnen werden. Niet wetend dat we in de toekomst onze krachten mochten gaan bundelen. De kracht van 3 die we willen delen. Een gedeelde passie om te werken vanuit het hart, om mensen mee te nemen door het delen van eigen ervaringen waarin de kracht van kwetsbaarheid centraal staat.

Wat wij hebben ervaren is wat verbinding, leven vanuit vertrouwen, liefde en zuiverheid kan brengen in je leven. Naast vriendinnen en collega’s, zijn we bovenal gewoon mensen die heel graag mee willen lopen op je reis. Een reis vanuit verbinding met jezelf, weer in je lijf komen en vertrouwen ontwikkelen.

Wat we willen meegeven is dat werkelijke verandering alleen kan plaatsvinden in je lijf, in het hier en nu. De wijsheid van het lichaam gaat je hoofd ver te boven. Het lichaam als kompas. Om op je eigen tempo los te laten wat je bewust of onbewust in je systeem/ lichaam bij je draagt, maar wat je tegenhoudt, blokkeert of uit je kracht haalt. We hebben het hier over oude dingen, patronen, angsten, overtuigingen, blokkades in het lichaam die zich kunnen uiten in allerlei fysieke klachten, trauma’s, dingen die zwaar voelen, je niet in balans voelen.

We werken energetisch. De diensten zijn vormgegeven vanuit een holistisch zienswijze waarbij reguliere hulpverlening en alternatieve hulpverlening samenkomen. Samen onderzoeken we wat de innerlijke oorzaak is van je klachten en ondersteunen en begeleiden je bij het gericht aanpakken hiervan. De sessies zijn er op gericht om je relatie met jezelf te verdiepen door je bewustzijn te verruimen op alle bewustzijns lagen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel) Jij, je lichaam en je voelen staan centraal. Je hoeft het niet alleen te doen.

Naast het energetisch werk kan yoga of boksen een onderdeel zijn om in contact te komen met je lichaam. Ligt je hulpvraag specifiek op een van deze onderdelen, dan is het van belang om dit vooraf kenbaar te maken.

We hebben hierin ieder ons eigen expertise. We werken zowel met kinderen als met volwassenen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over ons aanbod.

Vanaf september 2023 zal onze training (Z)ingeving plaatsvinden bij de Vlindertuin. Heb je interesse in deze training of ben je nieuwsgierig geworden naar wat SYS33 nog meer te bieden heeft, neem dan een kijkje op onze website www.sys33.nu