Christel Linssen

logo Allegria

 

Jouw Stem en Dans als toegangspoort tot je hart.

Wat daar voor nodig is, is het leren luisteren naar en uitdrukking geven aan wat wáár is voor jou op dit moment. Stem- en dansbevrijding en zelfonderzoek zijn als toegangspoorten naar ons gevoel ons hart en de diepere lagen in jezelf.

We voelen wat er nu in ons leeft en geven daar uitdrukking aan met ons stemgeluid en beweging. Het lichaam vertelt ons wat wáár is in elk moment. 

 

 

Christel Linssen

 

Christel Linssen is er ten diepste van doordrongen dat vreugde onze ware aard is. Ze heeft een lange achtergrond in natuurgeneeswijzen en complementaire therapieën. Vanaf haar adolescentie volgt ze veel trainingen, cursussen en workshops op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. En later in haar leven komt ze pas echt thuis op het pad van de vrije Zelfexpressie. 

Haar grote verlangen naar authenticiteit en uitdrukking geven aan wie we ten diepste zijn, brachten haar naar de ervaringsgerichte opleiding tot begeleider Vrije Zelfexpressie. Daarin zijn, naast stem- en dansbevrijding, psychologisch-emotioneel bewustzijnswerk en geweldloze communicatie de belangrijkste werkvormen. 

 

Met haar bedrijf ‘Alegria’ wil Christel mensen bijstaan de stem van hun hart weer terug te vinden. Deze stem is verbonden met je essentie, je ware aard, wie je ten diepste bent. Ze leert mensen hun authentieke vreugde weer vinden en daar in alle vrijheid expressie aan te geven. Het pad naar het toegroeien van onze authentieke vreugde brengt ons onherroepelijk ook in contact met pijnlijke stukken in onszelf die we zorgvuldig vermeden hebben. Maar het aangaan en doorvoelen van deze pijnlijkheden is meer dan de moeite waard. Want daarin ligt de kern van groei en transformatie. Het brengt ons bij de vreugdevolle waarheid over onszelf!