Workshop Aardecirkel   Hoe kun je geaard leven in liefde?

In deze tijd van het Aquarius-tijdperk zijn veel mensen bezig met hun spirituele zoektocht. Het leven verandert in sneltreinvaart en het vergt veel van ons om in de turbulentie van alledag ons eigen centrum te blijven voelen. Heel gemakkelijk verliezen we ons in zaken buiten onszelf, waardoor we het contact met onze eigen opdracht verliezen of al kwijt zijn geraakt.

In deze cursus – in een warme ceremoniële sjamanistische bedding - krijg je instrumenten en inzichten over:

- Wanneer ben ik goed gegrond en wanneer niet? Wat kan ik doen om goed te
  aarden/gronden?
- Op welke manier kan ik mezelf energetisch beschermen?
- Je leert je afstemmen op universele levenskracht en leert hiermee werken.
- Je leert een ochtendmeditatie die je energieveld krachtiger zal maken.
- Je leert communiceren met een krachtdier.

We verbinden ons onder andere met Moeder Aarde en Vader Hemel en ervaren opnieuw de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Zo ontstaat er een betere verbinding met ons diepste zelf en kunnen we deze ervaring meenemen in ons leven van alledag.

Deze workshop is een goede voorbereiding voor de 7 richtingen en het Medicijnwiel.


Wanneer:
10-11 juni van 10.00 - 17.00 uur.

Inkom iedere dag vanaf 9.30 uur.

Kosten: 190,- inclusief koffie/thee en soep. Zelf brood meenemen a.u.b.

Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18257160

 

Warme groet,

Liesbeth Schroen

Sound and Silence
Praktijk voor natuurgeneeswijzen

 

moeder aarde

OPTIMALE GRONDING THUIS EN OP HET WERK

Om dieper contact te maken met onze gronding is er een eenvoudig systeem ontwikkeld wat ons in onze huidige levensstijl ondersteunt met een gezonde oplading van Aarde energie.
Sinds ik kennis heb gemaakt  met aardingsmatten en -lakens heb ik de indrukwekkende uitwerking van aarden mogen ervaren bij mezelf, familieleden en klanten in mijn praktijk.
Door de westerse levensstijl hebben we allemaal een groot tekort aan neuronen in ons lichaam. Het feit dat we kunststofzolen dragen onder onze schoenen en veel vloeroppervlakken in woning en bedrijf niet geleiden, zorgt er voor dat de levengevende neuronen van de Aarde niet meer in ons systeem binnenkomen. Dit ervaren we alleen nog maar als we op blote voeten buiten lopen op zand, gras of zwemmen in zee (zout water heeft ook veel neuronen).

Het gevolg is dat we electrostatisch geladen worden met vrije radicalen, die normaal gesproken beschadigd weefsel opruimen en aanvallers van buitenaf onschadelijk maken. De neuronen uit de Aarde zijn als het ware de rem, die ervoor zorgt dat als het werk klaar is, de vrije radicalen kunnen stoppen met hun werk. Deze rem is dus bij de westerse mens weg, met als gevolg: stressklachten (autonoom zenuwstelsel raakt overbelast), hormoonhuishouding raakt verstoort, net als de slaaphuishouding. Bovendien zorgt een uit de hand gelopen aantal vrije radicalen voor allerlei ontstekingsziekten. Denk hierbij aan reumatische klachten, arthritis, auto immuunziekten zoals MS, allergieen en zo meer.

De aardingsproducten hebben een positieve invloed op:

- slaapproblemen van elke soort

- hoge bloeddruk

- alle ontstekingsziekten

- bloedverdunning

- hart- en vaatziekten

- diabetes

- vermoeidheidsproblemen

- vruchtbaarheidsproblemen

- menstruatie- en overgangsklachten

- hormonale problemen van allerlei aard

- herstel van het immuunsysteem

- herstel na operatie of ziekte

- minder/geen doorligproblemen (decubitus)

- therapeutisch toevoegen tijdens andere natuurgeneeskundige behandelingen verdiept de behandeling.

 

De aardingsprodukten zijn de meest natuurlijke genezing die we ons maar kunnen voorstellen en ze zijn absoluut veilig.
Mensen met diabetes, schildklierproblemen en bloedverdunners moeten wel extra controle houden via de arts ivm veranderingen in het bloedbeeld.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.earthingnederland.nl 

Wanneer u deze producten zou willen aanschaffen is het mogelijk om die rechtstreeks via mij bestellen. Indien u het zelf ophaalt spaart u de 7 euro verzendkosten.