Reiki

Reiki - Usui System of Natural Healing

Reiki is een universele, aardse levensenergie. Deze energie is helend voor alle levende wezens. Door ons te verbinden met Reiki kunnen we middels handoplegging groei en genezing bevorderen.
Reiki is een zachte en veilige methode. Het is geen vervanging voor reguliere geneeskunde, doch een waardevolle aanvulling hierop.

Reiki lost klachten op of vermindert klachten door naar de oorzaak van een probleem te gaan. Hierdoor wordt het noodzakelijke transformatieproces in gang gezet. De verbinding met onze ziel, oftewel de liefde in onszelf wordt hersteld.
Reiki is een hulpmiddel om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Het brengt je in contact met je scheppend vermogen.
Reiki kan door iedereen toegepast worden.

De cursus bestaat uit 4 delen: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3A en Reiki 3B.
Deze kunnen afzonderlijk gevolgd worden.

Bij aanmelding van minimaal 2 , maximaal 4 personen worden in overleg data afgesproken.

REIKI 1:

In deze cursus leer je hoe je jezelf een behandeling kunt geven en op welke manieren je een ander een behandeling kunt geven. Je krijgt informatie over het ontstaan, de geschiedenis en de mogelijkheden van Reiki. Je ontvangt inwijdingen die je kanaal openmaken zodat je Reiki door kunt geven.
Er is ruimte om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Daarom is deze cursus opgebouwd uit 4 dagdelen, die in 4 achtereenvolgende weken gevolgd kunnen worden.
De kosten zijn €165,-

Data Reiki 1 cursus : in overleg.

REIKI 2:

In deze cursus leer je hoe je op een afstand kunt behandelen. De toepassingen worden verder uitgebreid. De behandelingen worden korter en krachtiger. Ook hier ontvang je inwijdingen om het Reikikanaal te versterken.

Ook deze cursus bestaat uit 4 dagdelen in 4 achtereenvolgende weken.
De kosten zijn €185,-

Data Reiki 2 cursus : in overle

REIKI 3:

Deze cursus is opgebouwd uit 2 delen. Het is de opleiding tot Reikimaster. Na Reiki 3A ben je aspirant Master.
Tijdens de 3A opleiding wordt je dieper verbonden met je spirituele zelf en leer je over het helen van het spirituele lichaam.
Voor de Reiki 3B opleiding loop je stage om ervaringen op te doen, zodat je daarna zelf mensen kunt inwijden en les kunt geven.
De kosten zijn voor Reiki 3A €150,- en Reiki 3B €550,-

Data Reiki 3A: in overleg.


 

Dr. Usui

Dr. Mikao Usui

 

 

 

Voor info en/of opgave:

 

Privacy verklaring: hier leest u hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens binnen onze praktijk.


Liesbeth Schroen
Gezondheids- en Cursuscentrum De Vlindertuin
St. Antoniusstraat 45,
6093 GB Heythuysen
06-18257160Email aan Liesbeth